Salon MARBLE – 49 euro
Salon Regal, Venetian, Templul lui Dionysos – 54 euro
PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos, aranjamente de fructe proaspete de sezon, maxi mix si alune
GUSTARE
Frigaruie cu Rosii cherry Mozzarela 50 gr
Grisina Infasurata cu Jambon 50 gr
Salata de Telina cu Pui 50 gr
Tortilia cu Salam si Crema de Branza 50 gr
Vol-a-Vent cu Sunca si Cascaval 50 gr
Chiftelute de pui 50 gr
Cosulet cu vinete si ceapa rosie 50 gr
Muschi file 50 gr
Salam de Sibiu 50 gr
Mix de Masline
PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon
sau
TRADITIONAL
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g
FEL PRINCIPAL
Pulpa de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba – rosie 150 g/150 g
TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort
PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala
Ceai cald Demmers
Cafea Lavazza
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Johnnie Walker Red Label, Ballantine` s
Vodka Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Vin Alb Sarica Aniversarium cupaj (Sauvignon, Riesling,Chardonnay si Aligote) 0,75l
Vin Roze Sarica Aniversarium cupaj (Syrah si Cabernet Sauvignon ) 0,75l
Vin Rosu Sarica Aniversarium cupaj (Cabernet Sauvignon si Merlot) 0,75l
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumant Millenium
PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie parinti si nasi decorate in culorile salii
Frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata
DECOR MESE INVITATI
Fete masa , Huse scaun , Esarfe , Servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport (un aranjament/masa)
Buchete baloane
ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu o forma deosebita, perdea lumini in spatele prezidiului
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari
ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten
Decorul salii este stabilit pentru un numar de 10 persoane/ masa
In cazul in care se doreste un numar mai mic de persoane la masa, se va suporta diferenta de mese suplimentara si serviciul de ospatari
ALTE FACILITATI
– Degustare
– bucatarie proprie
– CAMERA BEBELUS
TAXA OSPATARI: 8%