66 euro – salon MARBLE
74 euro – Salon REGAL, TEMPLUL LUI DIONYSOS, VENETIAN
77 euro – Salon EMPIRE
PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos
Aranjamente de fructe proaspete de sezon
Maxi mix si alune
GUSTARE
Frigaruie cu Rosii Chery Mozzarela – 50 gr
Grisina Infasurata cu Jambon – 50 gr
Salata de Telina cu Pui – 50 gr
Tortilia cu Salam si Crema de Branza – 50 gr
Vol-a-Vent cu Sunca si Cascaval – 50 gr
Chiftelute de Pui – 50 gr
Cosulet cu Vinete si Ceapa rosie – 50 gr
Muschi File – 50 gr
Salam de Sibiu – 50 gr
Mix de Masline
Butoias de Castravete cu Branza – 50 gr
PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon
MANCARE TRADITIONALA
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g
FEL PRINCIPAL
Piept de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba-rosie 150 g/150 g
Tarta cu ciuperci si mozzarela
TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort
PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala Bucovina, apa tonica
Espresso cu si fara cofeina Lavazza Cremoso
Ceai cald Demmers
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Johnnie Walker Red Label, Ballantine`s
Vodka Absolut, Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Campari Orange, Gin Tonic, Cuba Libre
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Vin Alb Sarica Aniversarium cupaj (Sauvignon, Riesling,Chardonnay si Aligote) 0,75l
Vin Roze Sarica Aniversarium cupaj (Syrah si Cabernet Sauvignon ) 0,75l
Vin Rosu Sarica Aniversarium cupaj (Cabernet Sauvignon si Merlot) 0,75l
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumos
PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu cu petale trandafiri, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie miri si nasi decorate in culorile salii, frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata
DECOR MESE INVITATI
Fete masa, huse scaun, esarfe, servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu aspect deosebit, aranjament floral
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari
ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten
ALTE FACILITATI
– Degustare
– BUCATARIE PROPRIE
– CAMERA MIREASA
TAXA OSPATARI: 8%
TVA inclus
73 euro – salon MARBLE
79 euro Salon REGAL, TEMPLUL LUI DIONYSOS, VENETIAN
82 euro – Salon EMPIRE
BONUS CURS DE DANS PENTRU MIRI
PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos, aranjamente de fructe proaspete de sezon, maxi mis si alune, fantana ciocolata
ANTREU
Tartine cu branzeturi 20 gr, tartine cujambon 20 gr
GUSTARE
Tarta Dobos – 50 gr
Pastrama de Vita- 50 gr
Salata cu Rosii Cherry, Bocconcini , Prosciuto si Grisina – 50 gr
Muschi File – 50 gr
Cosulet cu Branza Fina si Strugure – 50gr
Icre de Crap pe Pat de Lamaie – 50 gr
Rulada de Cascaval cu Fructe Confiate – 50gr
Butoias de Castravete cu Branza Rosie – 50 gr
Mix Masline
Rulada de Somon – 50gr
Vol-a-Vent cu Sunca si Mozzarela – 50 gr
PESTE
File de salau la cuptor, baby carots, orez negru, sos butter lemon
MANCARE TRADITIONALA
Sarmale romanesti in foi de varza, mamaliga, smantana si ardei iute
FEL PRINCIPAL
Rulada din pulpa de pui cu bacon 120 g
Cotlet de porc cu os 120 g
Cartofi condimentati 50 g, Sos de vin 150 g
Salata de varza alba si rosie sau muraturi asortate 100 g
TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort
PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala Bucovina, apa tonica
Espresso Lavazza Cremoso cu si fara cofeina
Ceai cald Demmers
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Johnnie Walker Red Label, Ballantine`s
Vodka Absolut, Finlandia, Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Gin tonic, Campari orange, Cuba Libre
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Vin Alb: Domeniile Urlati Rasarit (Feteasca Alba) 0,75l
Vin Roze: Domeniile Urlati Rasarit (Cabernet Sauvignon) 0,75l
Vin Rosu:Domeniile Urlati Rasarit (Cabernet Sauvignon) 0,75l
Bere Tuborg sticla 330 ml
Vin spumos
PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu cu petale trandafiri, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie miri si nasi decorate in culorile salii, frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata
DECOR MESE INVITATI
Fete masa, huse scaun, esarfe, servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu aspect deosebit, aranjament floral
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari
ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten
Decorul salii este stabilit pentru un numar de 10 persoane/ masa
In cazul in care se doreste un numar mai mic de persoane la masa, se va suporta diferenta de mese suplimentara si serviciul de ospatari
BONUS: CURSURI DANS MIRI
Cursul consta in 3 sedinte/ 60 minute si coregrafie
Lectiile de dans vor avea loc la locatie, astfel inca sa va puteti acomoda mai usor cu sala si cu ringul de dans
Programul il veti stabili de comun acord cu instructorul.
Alte facilitati
– Degustare
– Bucatarie
– CAMERA MIREASA
TAXA OSPATARI: 8%
TVA inclus
78 euro – salon MARBLE
86 euro Salon REGAL, TEMPLUL LUI DIONYSOS, VENETIAN
89 euro – Salon EMPIRE
BONUS
CURS DE DANS PENTRU MIRI
FUM GREU LA DANSUL MIRILOR
PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos, aranjamente de fructe proaspete de sezon, maxi mix si alune, fantana ciocolata
ANTREU
Tartine cu jambon 20 gr, tartine cu branza 20 gr
GUSTARE
Terina de foie gras, Salam in crusta de verdeturi, Tartina cu branza de capra
Trandafir de prosciutto cu scalii de parmezan
Barcuta cu icre de somon si creveti, Frigaruie cu masline umplute si rosii uscate, Carpaccio de somon pe portocala
Tortilla cu salam si crema de branza
Mozzarella bocconcini si rosii cherry, Salata de pui cu mango
PESTE
Somon file in crusta de alune si nuci la cuptor 150 g, orez in trei culori, sparanghel 200 g
Sos lemon butter
MANCARE TRADITIONALA
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 bucati, mamaliguta, smantana si ardei iute 100 g/50 g
FEL PRINCIPAL
Pulpa de rata confiata
Medalion din muschiulet de porc cu bacon
Varza caramelizata, piure de cartofi dulci
TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort
PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Apa plata, apa minerala Bucovina, Apa tonicaPrigat de mere rosii si prigat de portocale
Espresso Lavazza Cremoso cu si fara cofeina
Ceai cald Demmers
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whiskey Jack Daniel’s, Chivas Regal 12 YO, J&B, Jameson, Ballantine’s
Vodka Absolut, Finlandia, Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano, Martini
Campari, Aperol
Gin tonic, Campari, Cuba Libre, Aperol Spritz
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Baileys, Carolans, Sheridan’s
Vin alb Feteasca Alba – Mosia Tohani
Vin roze cupaj Feteasca Neagra + Cabernet Sauvignon + Merlot – Mosia Tohani
Vin rosu Pinot Noir – Mosia Tohani
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumos
PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu cu petale trandafiri, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie miri si nasi decorate in culorile salii, frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata
DECOR MESE INVITATI
Fete masa, huse scaun, esarfe, servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Place carduri, meniuri, marturii, invitatii
ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu o forma deosebita, aranjament floral
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari
ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten
Decorul salii este stabilit pentru un numar de 10 persoane/ masa
In cazul in care se doreste un numar mai mic de persoane la masa, se va suporta diferenta de mese suplimentara si serviciul de ospatari
BONUS: CURSURI DANS MIRI
Cursul consta in 3 sedinte/ 60 minute si coregrafie
Lectiile de dans vor avea loc la locatie, astfel incat sa va puteti acomoda mai usor cu sala si cu ringul de dans
Programul il veti stabili de comun acord cu instructorul.
Alte facilitati
– Degustare
– bucatarie proprie
– CAMERA MIREASA
TAXA OSPATARI: 8%
TVA inclus